Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Понеделник, 30 Май 2016 12:47

Съвети за изгаряне на калории докато работите от дома

Написана от

Не всички работни места изискват от вас да отиде на работното място. Ако сте писател на свободна практика или дори виртуален асистент, лесно можете да влезете в системата от всяко място, дори и от уюта на вашия дом. Можете лесно да работите и не е нужно да сте облечени професионално всяка сутрин. Въпреки това, недостатъците на такива работни места включват факта, че рядко излизате и че тялото ви поема по-малко количество тренировка.

Ето няколко съвета, които можете да използвате, за да се дадете на тялото ви ежедневната тренировка, от която се нуждае. И не забравяйте да вземете мерки, преди тялото ви да е атрофирало:

Движение

Кой ти каза, че трябва да останете обвързани за целия ден със скучен стол в ъгъла на стаята? Ставайте и вместо да гледате телевизия в свободното си време, дайте на тялото си известно време да се упражнява. Това ще ви помогне да изгорите няколко допълнителни калории. Ако се етикетирате като мързелив човек, може да вършите нещата бавно. Започнете с разходка по терасата или дори двора и градината. Сутрешното ходене в продължение на 5 км., или 45 минути или 10 000 крачки, наистина може да е от голяма полза за вас. Едно проучване показа как една разходка сутринта с боси крака може да ви помогне отново за подобряване на кръвното налягане. След като започнете разходка, можете по-късно да подобрите тези упражнения и те да се превърнат в рутинни. Добавяне на набирания и лицеви опори ще е следващото ниво към което да се устремите. В случай, че времето не е хубаво, може да започнете с обичайните подови упражнения.

Нервничене

Спомнете си как учителя казва, че не ви свърта на едно място? Познай какво - време е вземете този ваш недостатък и да го мобилизирате да работи във ваша полза. Нервниченето всъщност може да ви помогне да изгорите няколко допълнителни калории. Как нелепо звучи, можете потупвате краката си или дори да движите тялото. Това от своя страна помага да горите много калории.

По-хладна среда

Знаете ли, че след като температурата около вас е студена, тялото ви се опитва усилено да ви стопли, което от своя страна помага да изгорите няколко калории повече? Е, време е да погледнете термостата и да свалите градуса на климатика. Това няма да създаде комфортна среда за работа, но скоро ще се адаптирате към температурата и ще започнете работа в пълния си потенциал.

Лека закуска

Трябва да се научите на лека закуска. Такава действително ще ви помогне да горите калории. Едно скорошно проучване показва, че по-малки хранения може да накарат вашето тяло да загубва няколко калории повече. Въпреки това, леката закуска, не означава, че трябва да се храните с малко или нездравословни храни като торба с бисквитки. Това само ще накара мазнините да растат и не наистина ще ви помогне да намалите теглото си. Опитайте се да хапвате повече зеленчуци за плодове в големи сценарии.

Допълнително