Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Сряда, 08 Юни 2016 14:57

Как да започнете програма за здраве и фитнес

Написана от

Повечето хора планират да започнат програма за здраве и фитнес, но това е изключително трудно понякога за изпълнение. Защо ли? Може да много причини. Като се започне от мързелът и се завърши в една рутина, където хората имат своите лични представи за това да не стартират фитнес програма. Ако сте достигнали до констатацията, че е трудно да се започне програма здраве и фитнес, ето няколко съвета, които да опитате:

Оценете нивото на фитнес

Преди да започнете с тежка или лека фитнес програма, първо трябва да оцените себе си и да получите най-ясна картина за това къде стоите по отношение на фитнеса. Оценяване на възможностите може да включва вашия пулс, тегло, време да се разходите на определени километри, талията и индекс на телесна маса. Всички тези неща, всъщност могат да ви помогнат да осъзнае какъв тип фитнес рутинни трябва да избирате в бъдеще. Нещо повече, това също ще ви помогне да разберете до каква степен имате нужда от фитнес програма. Вижте повече полезни съвети тук http://dvestrani.com/.

Дизайн на фитнес програма

Според нивото фитнес трябва да се изработи вашата фитнес програма. На първо място, да направим ясни цели за себе си. На второ място, да изберем добре балансирана рутина. Това означава, че ​​ще се упражнявате не само, но и ще трябва да правите здравословна диета през деня. Никога не се опитвайте да бързате и винаги да остане в темпо, което можете да се справяте лесно. Понякога не е нужно време, за да се упражнявате всеки ден и в този случай трябва да се опитате да останат активни през деня. Опитайте се да се включите упражнения в ежедневните си задължения. След като сте напълно готови за тренировка и фитнес план, напишете го надолу върху хартия. Усилията ви ще послужат да организирате цялата тази информация и тя ще работи като мотивация за вас, преди да започнете програма.

Съберете нужната техника

Когато сте написали вашата фитнес програма е време, да съберете цялото оборудване, което ще трябва в изпълнението. Постарайте се да отделите малко повече пари за тази техника, тъй като ще ви помогне да стигнете там, където искате да. Нещо повече, това ще е в помощ като фактор мотивация.

Първи стъпки

Сега е времето за вас да започнете от вашия фитнес рутина. Не се опитвайте да бързате с нещата в началото. Винаги поддържайте темпото бавно и не бързайте за положителни резултати. Опитайте се да бъдете креативни и да разтегнете мускулите си до степен, в която може да ги вземете.

Мониторинг на упражненията

След като сте започнали дневните си тренировка по програма е време да следите за седмична или месечна база. Вижте дали сте били подобрили нещата по отношение на издръжливост, талия, тегло, или нещо, което сте искали да се промени.

Допълнително