Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Понеделник, 20 Юни 2016 14:26

Как да свиете прасците

Написана от

Човешки телета, от гърба до долната част на краката, се състоят главно от мускули - гастрокнемиус. Основната роля на мускулите в прасеца е да помогне на флексията и разширяване на коленете и краката. Големи телета са в резултат на генетични заложби или резултат от натрупване на прекомерено мазнини в тази част на тялото. Без значение каква е причината, големите, обемисти телета изглежда наистина странно. Все пак, хубавото е, че чрез стречинг упражнения и здравословно хранене, рутинни неща можете да ги свие. Ходене, изкачване на стълби, бягане и колоездене цялата работа на телета и мускулите в прасеца идва на помощ тон. Ето някои разтегливи упражнения, които можете да използвате, за тонизиране подбедриците.

Застанали на колена

Застанете на пода с краката, сочещи напред и с десния си крак в предната част на ляво. Свийте дясното коляно над глезена. Увеличаването на интензивността на отсечката с натискане на лявата пета надолу, задържа позицията за 45 до 60 секунди преди да изправите. Направете 8 до 10 повторения с всеки крак.

Седнали

Седнете на пода с краката разширени пред вас, ръце от двете страни и краката свити. Вземете една  ластик или контур около топка с десния си крак, държейки краищата на ремъка с двете си ръце. Уверете се, че гръбнак е перпендикулярна на пода. Сега внимателно издърпайте лентата, с което пръстите на краката да са към вас и натиснете петата. Дръжте в продължение на половин минута, а след това се отпуснете. Повторете флексията два до четири пъти на всяко стъпало. За да се премине към различен мускул в прасеца, леко се огъват свободното коляно през закъсал крак.

Придържайте се към диета за отслабване

Определете дали вашето тяло има допълнително отпуснатост. Ако е така, може да се наложи да преразгледа вашия план за диета. Намаляване приема на високо съдържание на мазнини и високо-калорични храни е от съществено значение.

Ако сте с наднормено тегло, прасците естествено ще запазят допълнително тегло. Намаляване цялостната телесна маса може да помогне за намаляване на обиколката на прасеца и е един от най-добрите начини да губите допълнително като се храните разумно. Заместник нездравословното хранене са наситените мазнини със здравословни ненаситени мазнини. Също така избягвайте пържени храни, чипс, пържени картофи и т.н. Вместо това, увеличете приема на плодове и зеленчуци и други хранителни продукти, които са с ниско съдържание на калории и богати на диетични фибри.

Разберете още интересни неща от тук:

http://starakniga.com/

http://otgore.com/

http://segashno.com/

http://obrazovatelno.com/

Допълнително