Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Неделя, 31 Юли 2016 13:57

Как да изберем мебели за кухня

Написана от

Много пъти избора на мебели за кухня е доста сложна задача. Ако потърсим готов вариант на кухненски мебели може значително да се разминат размерите с тези на нашата кухня. Друг път се случва предлаганите готови кухни да съвпаднат с нашите стандарти, но по цвят и дизайн да не отговарят напълно на изискванията ни. Предвидете изхвърляне на стари мебели.

Един от най-практикуваните методи за обзавеждане на кухни през последните години е поръчковият вариант. В този случаи се вземат точните размери на вашето помещение предвидено за кухня и се изработват мебелите по вашите уреди за вграждане и форми на кухнята. С кухните по поръчка може да проигравате различни неща и не е задължително да имате определен брой шкафове или мебели, от които в действителност не се нуждаете.

Формата на трапезната маса може да е различна, овална, кръгла, правоъгълна квадратна. Тя може да е разтегателна или не такава. Чрез избора й преценявате нуждата от столове около нея. Шкафовете може да са и горни и долни врати, или само единия вариант. Може формата на цялостното обзавеждане да е права или под ъгъл. Преценете и кои от уредите ще вграждате в обзавеждането печка, мивка, хладилник и т.н. Вижте за почистване на мазета и тавани.

Мебелите по поръчка за кухни са удобни, многофункционални и практични. С такива мебели може да сте уверени, че вашата кухня ще има изцяло интересна визия, може да поръчате нестандартен модел на кухненски шкафове, маса за хранене, разчупени варианти на столове, бар-плот и др. Изберете всичко по вашия вкус цвят, размер, материал и форма.

Друга полезна информация може да намерите на следните адреси:

IZVOZVA.COM

NACHISTO.COM

ИЗВОЗВАНЕ.COM

Допълнително