Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Понеделник, 26 Септември 2016 18:30

Топ идеи за очарователна градина

Написана от

Градските градини обикновено са малки и имат съвсем малко пространство. В тях много често и много от нас си задават въпроси от типа кое и къде да засадя, как да подредя.

Ако искате нещо различно за вашия двор или градина и търсите начини да го превърнете в красива и чаровна зона, то попаднали сте на правилното място. Вземете вдъхновение от тези идеи, ако искате да създадете красива зелена градска среда.

Предлагам ви да започнете с фирма за почистване на дворове и парцели.

Местоположение

Изберете най-доброто място за вашата градина в зависимост от вашия апартамент и неговата архитектура. Това може да бъде перваза на прозореца, малък открит двор, веранда, тераса, преддверие на таванско помещение или балкон. Ако просто искате да добавите малко зеленина в дома то не пренебрегвайте идеите за украса на градина. Можете да засадите билки или цветни лехи и се насладите на прекрасна гледка в своя екстериор с красиви цветни лехи, ако изберете и част на перваза на прозореца.

На открито срещу закрито

Откритата градина определено е невероятна. Може да се насладите на мненията и за чист въздух. Но ако не разполагате с възможност все ще откриете някои възможности и много мебели и осветителни проекти, които да помогнат да се пренесат от малките апартаменти.

Пестящи място за градинарство

Дори ако дворът или друго място в градина е лишено от зеленина, то може ад използвате някои техники като вертикално озеленяване, плантатор на саксии или низ за градинарство. По този начин ще създадете градска градина. Използвайте ъгли, пространство, за да засадите толкова зеленина, колкото е възможно по форми и лехи.

Добавете вода

Дори и една малка особеност водата ще добавите много характер и чар за градската ви градина. Помислете малки фонтани, изкуствени езера или още по-добре водни градини. По този начин не само ще украсите, но също така ще увеличите количеството зеленина.Косене на тревае друг момент, на който да обърнете внимание във вашата градина.

За да създадете уютни места или площ за хранене в градината си или да изберете пейка, помислете къде най-добре ще подхожда. Подсилете градината със зона за релакс, която да ви осигури място да седнете или да се насладите на красивата спокойна гледка.

Допълнително