Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Сряда, 25 Януари 2017 10:04

Топ грешки, които може да направите при движение

Написана от

Всеки, който тренира или извършва рутинни ежедневни движения не е застрахован от наранявания, но все пак в крайна сметка ги получава. Как става това, защо могат да направят едни и същи често срещани грешки и как крайна сметка вредят на мускулите.

Неправилното движение може да се превърне в сериозна травма, ако продължавате да повтаряте едно и също нещо отново и отново.

Ето списък на тези грешки.

Когато изнасяте мебели от дома – не се наемайте сами да изнесете стария диван, да изхвърляте спалня или трикрил гардероб. Това може да ви причини много наранявания. Потърсете фирма са хамалски услуги: http://hamalski.com/firma-za-premestvane-radoslav-hamalski-0888-300-500/

Загряване с определени движения– колкото и странно да звучи, когато човек разгрее с лека тренировка мускули и стави на тялото, които ще натоварва, рискът да се нарани е много по-малък. Точно преди да изпълнявате дадена дейност се очаква да загреете първо.

Изборът на опитни хора– когато избирате треньор за вашата финес програма, изберете професионален такъв. Когато се нанасяте в ново жилище и се налага да пренасяте всички мебели и обзавеждане, потърсете професионален екип. Товарен превоз може да ви е от полза и за почистване мазета и тавани с извозване: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8/.

Следвайте набелязания маршрут - възможно е да има определен маршрут, който обичате, но е препоръчително, че се движат мебели по определен начин. Ето, защо не само не трябва да рискувате да вмъкнете старата секция в асансьора, но и да не предприемате действия, в случай, че нямате физическата подготовка. Телесни травми и наранявания стават ежедневно, а с действия, които не са познати на вашето тяло може да се увредите трайно.

Повишете взъможностите си бързо - ако наскоро сте започнали нещо ново – бизнес, нанасяте се в нов дом или друго, не е задължително да се заемате сами с цялото пренасяне и почистване. Наемете екип и се опитайте да запазите своите цели реално, като ги увеличите бавно и добре орагнизирано. Фирма за почистване, може да откриете и на адрес: http://obshtini.com/firma-pochistvane-izvozvane-sofia/.

Допълнително