Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Понеделник, 17 Април 2017 12:53

Съчетания между цветове в мебели тапети

Написана от

Цветовете са така много, че когато стане дума за цветови комбинации в интериора, съвременните дизайнери обичат да импровизират. И все пак има някои закономерности, които трябва да бъдат съобразени в избора, както на мебели, така и на тапети.

Ето и DEPO.BG за изхвърляне на стари вещи и предмети.

Комбиниране на различни текстури и тапети – когато дизайнерите казват „Несъответстваща комбинация от текстури може напълно да унищожи пространство на възприемането“, те не преувеличават. Това е напълно вярно. Каква е структурата също има голямо значение. Неговото възприятие може да варира в зависимост от цвета. Ако повърхността е гладка дава допълнително пространство и обем, и обратно, ако самия материал е, във всеки отделен модел или се предлага с щамповане; гланцовото покритие създава чувство на студ; имитация на естествени материали като дърво, камък, тухла, бамбук могат да отпускат определена част на помещението и да създадат уютна атмосфера. Както можете да видите, правилата са прости. Ако все още имате съмнения за това, което ще е от полза да подчертае всички предимства на дома ви, нека разгледаме възможните варианти за комбинации във всяка от стаите.

Фирма за извозване и почистване: EVRO5.COM

Смесици за хол – това е основната зала на всеки апартамент. На всяка комбинация от тапет в стаята за гости предпочита да определя цялостната атмосфера. Предлагам три варианта:

Най-простият е просто комбиниране между два нюанса на тапети заедно. Повече от две не се препоръчва, тъй като има опасност да се създаде стая с цветно насищане.

Комбинацията от фототапети и монофонични материал – те не само визуално ще дадат допълнителен обем, но и ще създадат оригинален интериор. Така че не може просто да се подчертае, определен стил, но също така да се промени геометрията на пространството. Тази комбинация е подходяща за абсолютно всеки стил, от класически до модерни елементи; Тя акцентира над адаптивността си, както за голям хол, така и за малък хол. Вложката може да бъде отделна стената и място, а пространство да се подчертае с дадена мебел. В стаята за гости, правилната комбинация от завеси и тапети играе значителна роля. Неутралният цвят придават елегантност, а ако възглавниците са направени от един материал, като например завеси, това само ще засили положителните ефекти. Тази техника създава ефект на завършване на целия състав. Завесите също могат да бъдат изработени от два цвята или текстури.

Преди да се потопите в предложенията за цветови комбинации на спалня, вижте сонди за вода EVROSONDA.COM.

Комбинация от цветни съчетания за спалня - ако дневната е помещение, в което да се отпуснете с приятели или семейството, то спалнята е място за личната почивка. Психолозите предупреждават да не се използват ярки светлини в спалнята, лъскави цветове, а да се наблегне на спокойни цветове. Ако все още имате непреодолимо желание за разнообразяване на съществуващ вече интериор, опитайте се да реализирате тази идея с украса по стената и фототапети. Ако не искате радикална промяна ограничете вложките. Ефективно изглеждат и местата, където на стената се поставя огледало или свещници. Пердета са все по-често избирани двойни. Единият слой трябва да бъде направен от плътен материал, колкото е възможно, така че да се ограничи проникването на слънчева светлина в помещението, ако е необходимо до минимум. Обикновено, плътен материал подхожда в тежък интериор. Но за това, имам нужда от втори слой по-лека текстура. Неговата задача е чисто декоративна и има за цел да създаде уютна атмосфера, което е особено важно за помещение като спалня.

За да бъде един интериор балансиран е много важно в комплекса му да участват мебели, завеси и други елементи на декора. Надяваме се, вече сами да сте в състояние да проектирате, не само удобен, но също така и оригинален дизайн на всяка стая в дома.

Допълнително