Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Събота, 07 Юли 2018 16:58

SEO одит

Написана от

Помислете за SEO одит като за проверка състоянието на търсачката за вашия уеб сайт ...

За съжаление, не всички уеб сайтове са подходящи за търсачки. Достатъчно е един SEO одит да идентифицира евентуални проблеми и неизследвани възможности за дадения уеб сайт, за да се постигне възможен растеж. Така разглеждаме технически основи, елементите на страницата и важните страници, за да определим вероятния успех на всяка планирана SEO дейност.

SEO Стратегически одит - включва пълен преглед стъпка по стъпка и стратегии за разрешаване на всички проблеми и максимизиране на възможностите, които ще увеличат ефективността на дадения уеб сайт.

SEO - обикновено изисква аварийни ситуации, когато е имало голям спад в трафика и търсачката за класиране влияе върху приходите от електронната търговия.

Ефективният SEO одит идентифицира всички въпроси и възможности, които се използват за планиране на стратегиите за SEO. За разлика от много безплатни предложения за одит на SEO, те не са несвързани, машинно генерирани доклади, които предоставят малко или никаква стойност на бизнеса. Всяка от тях се извършва съобразно уникалните обстоятелства, свързани с конкретен уеб сайт.

Одит на основите за SEO

Нашият SEO Одит е подходящ за електронна търговия или по-сложни уеб сайтове, обикновено завършени преди всяка SEO програма или SEO пакет. Одитът за оптимизиране на сайт следва списък с петдесет точки, насочен е към идентифициране на всички проблеми или неизследвани възможности, които могат да окажат влияние върху успеха на вашия уеб сайт.

Първата стъпка анализира трафика и поведението на потребителите. Тези данни работят в полза, за да разберем ефективността на сайта - включително дали потребителите достигат до правилната целева страница и предприемат желаните действия.

Съдържание и индексиране

Използвайки инструменти за анализ специалистите по СЕО ще определят колко страници от съдържанието са индексирани в Google и в случаите, когато част от съдържанието не е ефективно индексирано, настройките на актуализациите, които са необходими се правят отново от специалистите по СЕО.

Преглед на CMS

Системата за управление на съдържанието (CMS) може да бъде чудесно средство за подобряване на сайта. Ако обаче използвате оптимална CMS, тя може да има отрицателно въздействие върху видимостта на вашия уеб сайт.

Оптимизацията на метаданни и съдържание

Metatitles, мета описания, H1 тагове, alt тагове, плътност на ключови думи, схеми за важни компоненти, които влияят на търсачки. Всичко това оказва влияние над възможно най-добрата позиция, за да увеличи видимостта.

Като цяло одитът SEO включва множество компоненти, анализи, инструменти, след завършването, на които ще имате набор от стратегически препоръки. Всички те могат да ви бъдат приложени за по-добро позициониране на сайта и по-добро класиране.

За цялостен одит на Вашия сайт, наемете екип с опит. Те са eXtremeSEO.

Допълнително