Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Понеделник, 06 Ноември 2017 10:04

Обувки за марка: пет модела, които трябва да са в гардероба

Написана от

 

Модните жени от цял свят отдавна са се превърнали в първокласен списък от марки обувки, които са спечелили сърцата на мъжете и жените. Някои от тях показаха невероятен комфорт и простота, други - уникален стил, благодат и други - шокираха публиката с нападение. Несъмнено маркови обувки са добре дошли за много хора. Кой отказва да се похвали с маркови обувки от Christian Louboutin или "всички теренни автомобили" от Timberland? Пет марки, които завинаги промениха света на обувките

Езикът на Кристиан Лубутин е разпознаваема характеристика, която днес успешно се копира и приема. Червената подметка контрастира благоприятно с класическия черен цвят на обувките. Случайният избор на точно червено за модата става подписването на моделите от Christian Labuten. Той се превърна в пионер на модната тенденция, която веднага бе вдигната от други метри. Сега червеното момиче е в колекциите Givenchy, Jeremy Scott, Chloe и много други. Обувки от Christian Labuten - това е неизменна характеристика на червения килим, символ на поп културата и света на холивудския блясък.

Обувки Lobuten Балерините от Марк Джейкъбс

Американският дизайнер Марк Джейкъбс направи жените невероятен и безценен подарък - балетни обувки, превърнали се в символ на новото хилядолетие. През 2007 г. бяха представени балетни обувки - тънки обувки, които перфектно съчетани с бизнес, романтични и дори спортни изображения. Днес този удобен, стилен и функционален гардероб се превърна в неразделна част от всички модни колекции. Чувствайки се удобно, жените не са готови да се откажат лесно.

Балетни апартаменти от Марк Джейкъбс Uggs са топли с австралийски акцент

"Uggs" - топли, но грозни обувки, които идват от австралийски сърфисти в САЩ, а след това завладяват целия свят със своето качество и простота. Шейн Стедман е смятан за създател на модерен модел на топли ботуши с кожи от овча кожа, синтетични подметки и гладка повърхност. Както в случая на балет, модните вече не могат да се откажат от йога. Изходът беше открит в дизайнерските работилници: украсени бяха непривлекателни обувки.

Австралийски Ugs Обувки от Тимбърланд

Тимбърланд е американска марка, която предложи световните стилни жълти обувки с груб език за мъже и жени. Обувките в стила на дърворезбарите или строителите са се вкоренили в модния свят, защото се отличават с високо качество, издръжливост и надеждност. Днес колекциите на марката се допълват с по-елегантни модели, но грубите обувки остават нейният символ.

Ботуши Тимбърланд FitFlop - нова модерна вълна

Обувките от Англия FitFlop станаха най-добри през 2011 година. Той съчетава стилен външен вид и комфорт. Специалната подметка е полезна за здравето, създавайки ефект на ходене на мека почва, облекчава натоварването от гръбначния стълб, стимулира мускулите.

Допълнително