Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Сряда, 03 Юни 2015 11:02

Предимствата на различните видове хладилна техника

Написана от

Най-доброто охлаждане през лятото може да го осигури само един качествен климатик. В много спортни зали има климатици които осигуряват постоянна температура в цялото помещение. Ако сте собственик на спортна зала и сте решили да закупувате климатик за нея, трябва да знаете няколко важни неща.

Първото нещо което трябва да решите е това какъв климатик да изберете. Стандартен с вътрешно и външно тяло. Или от други които са само с едно тяло и то се поставя вътре. При втория вариант най-голямото предимство е това, че може да бъде местен по всяко време за разлика от останалите. С достъчно дълъг проводник, вие може да го поставите където пожелаете. Все пак нека не това е решаващото за изборът ви, защото има друго което е по-важно.

Продължете да четете и следващите редове ако искате да го научите.

Преценете много хубаво какъв е обемът на спортната зала. Където и да отидете за закупуване на климатик, винаги ще ви попитат климатик за колко кубически метра пространство си търсите. Разбира се има и други важни фактори на които трябва обърнете необходимото внимание.

Има фирми които се занимават с проектиране на климатични системи в зали за спорт. В такива големи помещения е необходим опит за да се вземе най-правилното решение.

Консумацията на енергия е много ключов момент при подборът на климатична система за спортен клуб. По-качествените и енергоспестяващи климатици може да са доста по-скъпи, но с времето те се изплащат няколко пъти. По-добре направете добра инвестиция в климатик и решете проблема с отоплението на спортния салон един път завинаги. Фирмата която монтира климатичната инсталация трябва да използва само качествени средства за запояване на тръби, за да нямате проблеми след това. Избирането на климатик от енергоспестяващ клас ви гарантира ниски сметки и висока ефективност.

Дизайна на климатиците в важен за много хора. Когато той се използва на обществено място като спортен комплекс, би трябвало да се съобразите с няколко неща. На първо място е обзавеждането – ще си пасват ли с климатика. Цвета на стените също трябва да си отиват с този на климатика.

Допълнително