Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Понеделник, 17 Септември 2018 12:53

Как да освободим банята от всичко излишно

Написана от

Извършвайки основен или местен ремонт в апартамента, възниква въпросът: как да се отървем от старата баня. В нея най-често има най-голям обем, който отделя множество строителни отломки.

Разрушавайки старата баня в нея може да има вана, мивка, тоалетна чиния, стар бойлер и всички онези плочки, чието разрушаване е споходено с куп боклук.

За всичко това, освен добра техника по разрушаване ще се иска и читав транспорт за извозване.

Време е да помислите за услуги на фирма по събиране и извозване на боклуци. Чистачи.com.

Въпросът не е напразен. В крайна сметка, в градски условия, не можете просто да го извадите боклука от апартамента и да го оставите до контейнера. За да се отървете от него по закон, трябва да знаете следната информация:

1. Специализирани фирми се занимават с предоставянето на такива услуги, чиято приоритетна линия е транспортирането на извънгабаритни отпадъци. Тя включва всички артикули, чийто обем надвишава зададената стойност - 0,125 кубични метра. За осъществяването на такива дейности дружеството трябва да притежава лицензи и съответна специални превозни средства. Необходимо е автомобилите да бъдат оборудвани с повдигащи механизми (товарни кранове) или контейнери с голям капацитет (до 25 тона).

2. Трябва да направите поръчка за услугата, като се обадите или използвате друга информация за връзка (електронна поща, уебсайт). В приложението трябва да посочите размера на банята, адреса, името на клиента, етажа, в който се намира апартамента. Някои фирми организират премахването на банята от апартамента и товаренето й в специално оборудване.

3. Може да кандидатствате за индивидуални проекти: http://www.xn--80apb8af1ae.com/изхвърляне-стари-мебели-софия. Това са екипите, които се занимават само с такива дейности. Организира се бригада, която се занимава с разкомплектоване на старо голямо оборудване, транспортирайки го до точката на приемане на метален скрап или на специална гама. Специалистите разполагат с всичко необходимо за разглобяване и транспортиране. Ако вратите не ви позволяват да свалите вана от последните етажи, то бригадата ще се погрижи да я направи на части, с помощта на специално оборудване.

4. Разходите за изнасяне на ваната са свързани и с нейното тегло, наличието на асансьор в жилищна сграда за превоз на стоки и разстоянието, което трябва да се транспортира.

5. Най-добрият начин е да поръчате услугите на професионалисти в разглобяването и транспортирането на старата баня. Това ще бъде по-евтин начин и ще спести време и нерви за околната среда.

Допълнително