Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Четвъртък, 14 Февруари 2019 14:52

5 лесни упражнения за поддържане чистота в къщата

Написана от

Всяка модерна жена има една не лесна задача да е добра домакиня и да поддържа отлична форма. Това не е невъзможно, особено ако приемете чистотата в дома за приятно занимание. За да ви улесним в тази идея, по-добре повярвайте, че полезното може да е и приятно.

От depo.bg ни дават тези лесни упражнения за поддържане чистота в къщата.

Извършвайки прости манипулации, ще постигнете невероятни резултати за кратко време.

Съвет номер 1 Без значение колко банално звучи, но всяко нещо трябва да има своето място. И това не е нощно шкафче в коридора, където се съхраняват пакети от магазина, ключове, ръкавици, кореспонденция, телефони и много други дреболии. Това не е чекмедже на скрина, където разпръснатите неща докато бързате. В бъдеще остава да се гарантира, че всички неща незабавно се поставят по местата им.

Съвет номер 2 Периодично тествайте неща за „нужда“ и „годност“. Колко често лекарствата се съхраняват с целия комплект за първа помощ, който е изтекъл? Остарелите списания и остарелите дрехи са по-малко опасни, но заемат място и в помещението. Всички в домовете си имаме куп боклуци, които само са поредните допълнителни елементи в къщата.

Съвет номер 3 Не оставяйте нещата така за дълго време. Планувайте какво може да се направи веднага. Сега не става дума за часове почистване, а за рутинни грижи, които отнемат не повече от 1-2 минути. Много по-лесно е да избърсвате мивката със суха кърпа след всяко миене, отколкото да сте въоръжени със специален инструмент за почистване на седмичния варовик в събота. По същия принцип огледалото за баня се избърсва два пъти на ден, докато чисто и просто си миете зъбите.

Съвет номер 4 Не забравяйте за предметите, които викат от немарливост. Повярвайте, най-малката парченце на кухненския под едва ли някой ще забележи. Но леглото, което не беше почистено до вечерта и чашите със сушени чаени листа на масата, можеха да развалят репутацията ви на добра домакиня. За да изтупате одеяло, да подредите възглавници, да прахосмукирате килим и да се премахнете остатъците от храна по масата не отнема повече от 5 минути.

Съвет номер 5 Използвайте всяка възможност за движение. Така например не се колебайте дали да отскочите до контейнера с боклуци, за да изнесете поредните излишни неща. Не се колебайте и да изхвърлите стари мебели, когато се налага по-голямо почистване с разместване.

Съществуват стотици полезни съвети, които да ви помогнат да се справите с всеки икономически проблем.

Ако все още нещо ви безпокои, обърнете се без колебание към ДЕПО.BG, които изнасят, изхвърлят и извозват!

Допълнително