Login
Register
Начало
Петък, 04 Септември 2015 12:42

Спорт или хоби за разпускане

Написана от

Погълнати от ежедневни грижи ние сме склонни бързо да излезем „извън строя“. Често рутината или нещо друго може да ни накара да загубим равновесие, да посрещнем сблъсък или да се конфронтираме с дразнители. Всичко това отслабва психическото ни здраве и нарушава равновесието в телата ни. Лека-полека, рутината ни поглъща и в даден момент всеки може да се окаже в омагьосан кръг, от който сам да не намира изхода.

Причини за нарушенията в здравословното състояние – липсата на физическа активност е сред водещите предпоставки за спад в настроенията. Стрес и нервност в големи количества могат да доведат до постепенно намаляване на положителната енергия, а такава ако не е поддържана и подхранвана рязко намалява.

Решението на проблема може да е много просто. Специалистите съветват да се доверим на една от 3-те изпитани рецепти. За целта намерете, тази, която на вас носи най-голямо удоволствие, а именно:

Спорт – научно е доказано, че когато човек спортува се чувства много по-добре. В организма се произвеждат по-големи количества от хормона на щастието, а с потта, той отделя натрупайте токсини. Дори хората, които се занимават със спорт само един път седмично имат много по-високо самочувствие и самооценка от тези, които не го практикуват нито веднъж.

Хоби – есента е идеалният момент, в който може да помислите за занимание, което правите с удоволствие. Такова често е наричано под общото наименование – хоби. Хобито може да е в различна насока, това няма значение, важното е да се прави, за да носи наслада, радост и позитивни мисли. Хоби може да е всяка дейност, която се извършва в свободното време – писане, рисуване, дърворезба, риболов, колекциониране и т.н.

Изучаване на чужди езици – това е още един позитивен момент, които не само ще ви помага да се справяте по-лесно в трудни ситуации, но и ще ви обогатява, развива и съхранява паметта и мозъка ви за години напред. Запишете курсове:

английски език 

немски език

курсове по италиански език         

курсове по испански език             

курсове по френски езици

курсове по руски език    

курсове по гръцки език  

курсове по бизнес администрация

Допълнително