Login
Register
Начало
Понеделник, 12 Октомври 2015 13:06

7 съвета за по-продуктивна домашна среда

Написана от

Предимството на работата от вкъщи са много, а това налага да хвърлим и по-сериозен поглед над уреждане на домашната среда за повече продуктивност.

С избора на домашен офис можем да кажем „Сбогом на задръстванията по пътищата“ и „Добре дошъл в офиса в дома“! Жалко само, че невинаги даваме мило и драго, за да направим това мултифункционално място най-доброто за нас и нашата работа. Как да бъде по-продуктивна домашната офис среда, научете сега:

На това място може да се опасност. Вашият домашен офис трябва да се фокусира върху производителността и не трябва да ви пречи на работата. Пространството ви трябва да сведе до минимум отвличането на вниманието и да съхранява енергия на нива високо!

Създайте успокояваща гледка

Ако за цял ден се взирате в една празна стена, това може да бъде много депресиращо. Уверете се, че гледате в градината, парка, гора. Научно е доказано, че природата има успокояващ ефект и поддържа стабилна умствените нива на енергия. Поставете някои растения на перваза на прозореца, обградете се с вдъхновяващи цитати или снимки, които ви дават психично тласък на енергия.

Научете за начините на sanirane. Такова може да ви избави от топлината през лятото и студа през зимата. Наред с това има благоприятен ефект над работния процес, защото изолира различните шумове от улицата.

Ако предпочитате да работите с цветове спрете се на зелено. Зеленият цвят за работна среда, действа успокояващо, срещу стреса и повишава креативността и концентрацията.

Дайте си пространство

Окажете контрол над заобикалящата ви среда. Това е много важно. Уверете се, че имате достатъчно място за движение. Ако работната ви среда може да се адаптира към работата, която извършвате, то няма по-добра алтернатива за продуктивност. Ако сте заети по цял ден с транспортирането на стоки, то вашата клавиатура ще направили малка част от задачите ви в работата. Предвидете си достатъчно място за съхранение около вашето работно място. Такова е от съществено значение. Ако имате затрупано бюро, в края на краищата, такова допринася за разхвърляните мисли.

Вижте и за окачени тавани снимки.

Последните проучвания показват, че за определяне на часа на сядане на работа е вредно за здравето. Постоянното стоене на бюрото е идеалното решение, а също така дава по-добра представа за района. Недостатъкът на постоянната обработка е, че цял ден на крака, една и съща стойка и т. н. може да е пагубно за вашите мускули и стави. Затова изберете бюро, която съчетава най-доброто от двата свята и регулируемо на височина като ергономичен LIFT офиса.

Допълнително