Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Четвъртък, 12 Ноември 2015 12:05

Когато децата излязат от контрол по време на детско парти

Написана от

Може би сте се сблъсквали с този проблем детето или децата да обърнат къщата ви с краката нагоре по време на детско парти.

Ако не сте, тогава си представете, че за едно лято вашето отроче от послушно дете се е превърнало в грубиянче и е забравило всичко, на което сте го научили. Едва сега забелязвате, как да се държи с връстниците си. Какво да правите и какви мерки да вземете, научете сега:

Понякога ситуацията в края на лятната ваканция изглежда неуправляема. Месеците свобода, без ангажименти и училище, често оказват негативно въздействие над възпитанието на децата. Затова може да потърсите съвети, забавления и хора за гледане на деца от детски парти център.

Често оставяме децата за дълго при бабите, но там като че ли повече се разглезват. Позволенията на баба, често водят до магическо изпаряване на всичко, което сме възпитали у детето. Сега обаче предстои да организирате рожден ден в детски клуб. Всичко това може да се стори като адаптиране в нова среда или да е поредната забава. Всичко зависи от вашата нагласа. Разберете почасово.

Как да направите така, че да получите желания резултат и да използвате възпитателни и наказателни граници правилно и равномерно.

Бъдете на еднакви позиции – често, дори между двама родители могат да изникнат спорове за това кое и как да бъде направено за детския рожден ден. Това до голяма степен се дължи на финансовата страна, но и много пъти е свързано с философията на родителите. Когато се уточняват разногласията между родителите не е добра идея децата да присъстват. Едва, когато всичко останало е уточнено, споделете с детето, какво възнамерявате да направите за изненада на неговото парти.

В рамките на позволеното – не разчитайте, че детето по време на детското парти ще си спомни всичко, на което взаимно сте се договорили по-рано. Ще е необходимо да следите как протича купона, дори по времето му, както и да обясните кое е правилно и кое не, ако се налага.

Потърсете общ език – за повечето родители главният проблем е, че не се вслушват в исканията на детето. Независимо дали става дума за детското парти или неговия свят рожден ден, опитайте се да чуете, какво иска малчуганът ви. Не е задължително на 100% да отговорите на исканията му. Достатъчно е само да стигнете до взаимно съгласие по поне една част от въпросите.

Допълнително