Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
Сряда, 02 Декември 2015 17:15

Йо-йо ефект от диети – как да се справим

Написана от

Факт е, че сте свалили няколко килограма след успешно прилагане на поредната диета. Но, факт е и това, че сте изминали само малка част от дългия и труден път в борбата с наднорменото тегло. Сега е време да положите максимални усилия, за да съхраните резултата за по-дълго. Ето и някои трикове, които ще помогнат за намаляване на апетита и съхраняване на жадувания малък номер дрехи:

  1. Запазете си право за един „лаком“ ден – това, че диетата е към своя край не означава, че трябва да му отпуснете края. Всички положени усилия ще бъдат възнаградени, когато се научите да се ограничавате, без да провокирате глада. Опитайте с така ценните hranitelni dobavki, за да сте сигурни, че давате на организма си всичко, от което се нуждае.
  • Вземете мед, вместо захар – ясно е, че не бива да прекалявате с бялото изкушение. Когато обаче организмът ви е бил подложен на мъчителна и дълга диета, често изисква от вас да се справяте с трудната мисия да опитате кекс, шоколад, торта. Похапване на едно парченце няма да навреди, но малко са онези, които могат да се задоволят само с това. Според италиански диетолози не бива да се прекалява с превишаване на дневната доза от 100 грама. Опитайте да вмъкнете в програмата си и aminokiselini.
  • Утолете глада с нещо полезно – случва се между отделни хранения гладът да се обади. Много пъти издава мощен „рев“ на който е трудно да се устои. За да не полетите към бързото решение от калорична и вредна храна имайте под ръка резервен вариант. Малко сурови ядки на масата, суроватъчен протеин за тренировки ще набавят всичко необходимо на организма ви.
  • Силата е във физкултурата – не е необходимо да се потопите целодневно и ежедневно в спортни занимания. Достатъчно е да тренирате три пъти в седмицата, като пред това време не си спестявате и останалите дейности, физическа активност и движение в целодневните задачи. Опитайте с леки натоварвания, а по-късно преминете и към креатин цени.
  • Допълнително