Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Мъжки Анцузи
petrov

petrov

Сряда, 02 Октомври 2019 23:06

БГ магазин за авточасти

Купили сте с употребяван автомобил на който трябва да бъдат подменени някой неща? Интернет ще се превърне във вашия най-добър помощник що се отнася до намирането на необходимите 915400 авточасти. Препоръчваме ви да използвате някой голям и известен онлайн магазин за авточасти.

Авточастите за автомобили които се предлагат в този интернет магазин са на страхотни цени. Може да се доверите на нас винаги когато търсите авточасти за рено независимо дали става въпрос за нещо често търсено или напротив. Голямата база от авточасти на склад ще ви помогне да сте подготвени във всяка една ситуация.

Сряда, 02 Октомври 2019 21:51

Предлагаме оригинални авточасти

В българското интернет пространство вече иа доверен онлайн магазин за 331701 авточасти в лицето на carprofi. Може да се доверите на него когато става търсите оригинални авточасти на разумни цени.

Сряда, 18 Септември 2019 20:57

Авточасти на добри цени

Всеки който иска да спести време използвай онлайн магазините, дори що се отнася до купуването на авточасти. Представяме ви Карпрофи - онлайн магазин от който може да закупите SM1708 на много добра цена.

В интернет много по-лесно може да намерите нужната авточаст, отколкото в традиционния авто магазин. Ето защо ако искате да си спестите време и средства, купете Пистов ремък за BMW Z4 (E85) 2.0 i от някой онлайн магазин. Препоръчваме ви КарПрофи защото е един от най-добрите в тази сфера.

Неделя, 18 Август 2019 01:35

Нов дисплей за вашия смартфон

В нашия сервиз може да донесете вашия смартфон независимо от марката. Ремонтираме Самсунг, iPhone, Huawei и много други. Предлагаме подмяната на счупено стъкло iphone с ново, също толкова качествено и до то колкото оригиналното.

Четвъртък, 02 Май 2019 09:11

Универсална мултимедия за кола


Музиката е навсякъде около нас. Тя е наш партньор навсякъде където отиваме. Неизменна част от интериора на автомобилите ни са плеърите за кола. С технологичното развитие те също са се изменили с времето и сега има всевъзможни по-съвременни, по-функционални и различни варианти, които ни се предлагат. Плеърите за кола могат да бъдат няколко вида: мултимедия за кола, обикновен аудио плеър и аудио плеър с дисплей. Ще разкажем по-подробно за всеки един от тези варианти. Най-функционалния вариант достъпен на пазара са мултимедите за кола. Тяхната същност се състои във възпроизвеждане на аудио и видео файлове, изображения, също така и достъп до много функции, които зависят от модела. Тези системи се различават по вид.

https://bgauto.eu/oem-multimedii

Мултимедиите са две основни групи, те се различават по тяхното предназначение: специализирани и универсални мултимедии за кола. Специализирани модели са с различна форма и дизайн, предназначени специално за таблото на конкректния модел на автомобила, за който са предназначени. Те пасват напълно на таблото без да има необходимост инсталационни техники или допълнителни промени. Универсалните мултимедии са характерни със стандартен размер и форма, и пасват без допълнителни корекции на някои автомобили. Интересното при тези мултимедии е, че те не съвпадат като дизайн и визия с оригиналните плеъри на колата, но пък притежават много опции и са по-функционални.
Те се различават и по типа медия. Те биват два вида: единичен и двоен дин. Единичния дин е стандартен аудио плеър с дисплей, излизащ от него или който се поставя допълнително. По този начин разполагате с устройство с широка функционалност. Единичния е удобен вариант за автомобили, които не разполагат с гнездо за двоен дин. Размерите на двойния дин по европейски стандарт са 178 на 100мм. Вариантите се различават и по техните функции. Базовият модел предлага възпроизвеждане на видео и аудио, радио и изображения. Има и по-функционални устройства, които предлагат GPS навигация, Wi-Fi и Bluetooth. На автомобили с нестандартни размери на таблото могат да бъдат монтирани мултимедии със специални панели. Това е по-бюджетния вариант за по-съвременна техника.

Препоръчваме ви авточасти мегапартс защото техния онлайн магазин е най-силно наложилия се в България и по този начин вие ще имате възможност да намерите дори някакви дребни авточасти които по принцип липсват в кварталните магазинчета. Освен това тук има авточасти за малко популярни марки автомобили.

Четвъртък, 04 Април 2019 21:22

Бързо ремонтиране на колата

Когато говорим за авточасти и онлайн магазини една от най-важните характеристики е доставката. Именно тя е една от най-силните страни на мегапартс където се предлага експресна такава и безплатна над определена сума. Доставката на авточасти определено трябва да бъде бърза за да може да приведен нашия автомобил в работещо състояние възможно най-бързо.

Сряда, 13 Февруари 2019 21:36

Всичко за вашия офис на едно място

В онлайн магазина на office 1 имате възможност да закупите всичко от което се нуждае вашия офис. И тук под всичко наистина имаме предвид всичко - от дребни канцеларски материали до големи Метални шкафове в които да съхранявате важна документация на фирмата и вашите клиенти.

Страница 1 от 19

Допълнително